Miten voimme olla avuksi?

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme? Täältä löydät tavallisimmat kysymykset ja vastaukset. Vasemmasta valikosta löydät tavallisimmat kysymykset tuotekategorian mukaan. Voit myös käyttää nettisivujemme hakutoimintoa – löydät hakukentän sivun oikeasta yläkulmasta. Kirjoita kenttään etsimäsi aihe/sana ja klikkaa suurennuslasia.

Mitä tarkoittaa automeikkaus

Autonmeikkaus sisältää alla olevat palvelut tehdäksesi autosi siistin myymistä tai itseäsi varten.

Ulkopesu käsin, sisäpuhdistus, maalipinnan kestopinnoite, maalipinnan kestokäsittely, verhoilujen pesu, hajunpoistokäsittely, moottoritilan pesu

Mikä on Nano Ceramic Protect pinnoite?

Nano Ceramic Protect pinnoite antaa autollesi mahdollisimaan kova suojan.
Tuote antaa vettähylkivän pinnan, joka suojaa maalipintaa UV -säteilyltä, korroosiolta ja naarmuilta. Maalipinta saa myös syvän ja kirkkaan värin.

Mikä on ProNano pesu

Auton ProNano-käsinpesussa pinnat puhdistuvat tarkasti ja konepesua hellävaraisemmin. Auton käsinpesu tehdään ajopelille tehokkaasti mutta hellästi ilman harjoja tai hankaavia pesusieniä. Pesussa puhdistuvat hankalimmatkin nurkat tarkasti maalipintaa vaihingoittamatta.

OTSONOINTI

Poistaa hajut ja tappaa bakteerit. Suosittelemme myös sisäpuhdistusta ja ilmastoinnin desinfiointia. Huomaathan, että hajun lähde tulee poistaa päästäkseen parhaaseen lopputulokseen.